tiistai 26. elokuuta 2014

Vuosi 1

1. vuosi datiksena

En muista kauhean hyvin missä järjestyksessä mitäkin tapahtui ensimmäisellä vuodella, mutta tässä on kaikki mitä suunnilleen muistan ensimmäiseltä vuodelta.

Ensimmäinen vuosi koostui kaiketi yleisaineista, hyvän ergonomian opiskelusta, palvelutilanteen harjottelusta, corel, java,  oman nettisivun luonnista, sekä runsaasta excel,powerpoint ja wordin käyttö harjoituksista.
1. jakso


Ensimmäisessä jaksossa tutustuttiin excel:in käyttöön tekemällä laaja määrä erityyppisiä laskenta ja tietokäsittely tehtäviä. Myös excel:in toiminnot tulivat tutuksi.

Käytimme myös corel draw nimistä vector piirustus ohjelmaa. Tutustuimme sen mielenkiintoisiin työkaluisiin ja tuotimme kuvan omasta unelmatalosta.

Ensimmäisillä ohjelmointi kurssilla harjoittelimme tekemään Java console sovelluksia("hello world" yay!)vaativia virtuaali kelloja ja pieniä laskenta/satunnaisia sovelluksia.

2. jakso


Toisessa jaksossa harjoittelimme html, nettisivun suunnittelua ja toteutusta. Loimme omat nettisivut käyttäen apuna muistion laajoja ominaisuuksia. Tein itse tomaatti resepti nettisivun.

3. jakso

Harjoittelimme lisää ohjelmointia kielenä meillä oli taas java. Tutustuimme myös MS .blend ja visual studion c#.  

4. jakso


Oli yleisaine jakso jossa suurimmalta osin kertasimme yläasteen oppeja.

5. jakso

Oli myös yleisaine jakso